AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarken dua okumak

Kahve falında uçarken dua okumak

Kahve falında uçarken dua okumak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçarken dua okumak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında uçarken dua okumak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında uçarak dua etmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarısının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarken dua etmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında uçarak ezan okumak ortağından ayrılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sübhaneke duası okumak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında tesbih duası okumak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, atılan adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korunmak için dua okumak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında salli duası okumak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir