AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarken korkmak

Kahve falında uçarken korkmak

Kahve falında uçarken korkmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında uçarken korkmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında uçarken korkmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak inmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini uçarken görmek hayır vereceğine, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarken yere düşmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında kendini uçarak görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir