AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak camiye inmek

Kahve falında uçarak camiye inmek

Kahve falında uçarak camiye inmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçarak camiye inmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında uçarak camiye inmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çocuklar gibi şen olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarak yere inmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak inmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarak denize inmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçarak aşağı inmek külfetinin ve yükünün artacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir