AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağı uçarken görmek

Kahve falında uçağı uçarken görmek

Kahve falında uçağı uçarken görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Kahve falında uçağı uçarken gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Kahve falında uçağı uçarken görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakta uçarken görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçak uçarken görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçar gibi yürümek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasını uçarken görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak yere inmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu uçarken görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak ezan okumak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir