AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv tüyü görmek

Kahve falında civciv tüyü görmek

Kahve falında civciv tüyü görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında civciv tüyü gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirin.

Kahve falında civciv tüyü görmek yeni duygular tadacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüysüz civciv görmek meşakkate düşeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Kahve falında tavuklu civciv görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında civciv yediğini görmek düşmanlarına da dost olacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde civciv görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında civciv satmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv yıkamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında civcivin ısırdığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir