AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri yakmak

Kahve falında tüyleri yakmak

Kahve falında tüyleri yakmak engellerden kurtulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tüyleri yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında tüyleri yakmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan tüyü görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüysüz güvercin görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini almak zaferlere doymayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tüy görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri traş etmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında dilinde tüy bitmek mutluluğun aileye geri döneceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir