AnaSayfa / Genel / Kahve falında pislediğini görmek

Kahve falında pislediğini görmek

Kahve falında pislediğini görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında pislediğini gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaba pislemek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine pislediğini görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiloduna pislemek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında evi pislemek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında üzerini pislemek para yatıracağına ve zarar edeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında orta yere pislemek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında camiyi pislemek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yola pislemek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir