AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerinin kanadığını görmek

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin kar olduğunu görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yeri karanlık görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri mavi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında her yerini sivilceli görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri pembe görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, içinin huzurla dolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir