AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın kırıldığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, onları koruyup kollayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek sağlığının kötüye gideceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın kırıldığını görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın hızlı gittiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek lüks, konfor içinde olacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde uyumak kısmetlerinin de kapanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın kendiliğinden gittiğini görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir