AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın hızlı gittiğini görmek

Kahve falında arabanın hızlı gittiğini görmek

Kahve falında arabanın hızlı gittiğini görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, anne baba dualarının alınacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın hızlı gittiğini gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Kahve falında hızlı arabanın içinde olmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Kahve falında hızlı giden arabanın içinde olmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında arabanın hızlı gittiğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında çok hızlı hareket etmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iyilik ve hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında hızlı giden tren görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yüksek bir makamı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla çok hızlı gitmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hızlı büyüyen bebek görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbinin çok hızlı attığını görmek sözlerinden çıkmayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir