AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde uyumak

Kahve falında arabanın içinde uyumak

Kahve falında arabanın içinde uyumak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde uyumak gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında arabanın içinde uyumak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında hızlı arabanın içinde olmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın içinde denize düşmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı giden arabanın içinde olmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ailesini de mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın içinde taş görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arabanın içinde görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında arabanın içinde yanmak kötü günler yaşayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir