AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın kırıldığını görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın camından fırlamak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın camlarını kırmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın camını kırmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir