AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde yılan görmek

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde yılan gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Kahve falında arabanın içinde yılan görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın içinde gitmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın içinde kedi görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı giden arabanın içinde olmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sohbetinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz arabanın içinde görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arabanın içinde olmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini arabanın içinde görmek duygularının karşılık göreceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işarettir.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir