AnaSayfa / Genel / Kahve falında gürgen ağacı kesmek

Kahve falında gürgen ağacı kesmek

Kahve falında gürgen ağacı kesmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulur.

Kahve falında gürgen ağacı kesmek gördüyseniz:

  • İşte kollektif değerleri ön plana almanız gerekecek.

Kahve falında gürgen ağacı kesmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Kahve falında gürgen ağaç görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gürgen ağacı görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında gürgen odunu görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalı kesmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir