AnaSayfa / Genel / Kahve falında gürgen ağacı görmek

Kahve falında gürgen ağacı görmek

Kahve falında gürgen ağacı görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutlu olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gürgen ağacı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Kahve falında gürgen ağacı görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gürgen ağaç görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, mevki kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında gürgen ağacı kesmek sevdikleri ile birlikte olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gürgen odunu görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali koparmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fidan ağacı görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan domates toplamak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir