AnaSayfa / Genel / Kahve falında gürgen ağaç görmek

Kahve falında gürgen ağaç görmek

Kahve falında gürgen ağaç görmek karlı işler alacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kazancının günden güne düşeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında gürgen ağaç gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Kahve falında gürgen ağaç görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalettir.

Kahve falında gürgen ağacı kesmek tatsızlıkların sona ereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gürgen ağacı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gürgen odunu görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan salatalık toplamak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kayısı görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında oturmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir