AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşte yanmak

Kahve falında güneşte yanmak

Kahve falında güneşte yanmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, planların tutmayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşte yanmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Kahve falında güneşte yanmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında güneşten yanmak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabısı yanmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yanmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında elbisesi yanmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleri yanmak evine haciz geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında sırtından yanmak büyük bir saygınlık kazanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Kahve falında asitle yanmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, işiyle nam salacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir