AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin tutulmasını görmek

Kahve falında güneşin tutulmasını görmek

Kahve falında güneşin tutulmasını görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, projenin gerçekleştirileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, bereket ve huzur getireceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin tutulmasını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Kahve falında güneş tutulması görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında güneş tutulmasını izlemek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin tutulmasını görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi tutup atmak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet eder.

Kahve falında odun tutuşturmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir