AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay güneş tutulması görmek

Kahve falında ay güneş tutulması görmek

Kahve falında ay güneş tutulması görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet eder.

Kahve falında ay güneş tutulması gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay tutulması izlemek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ay tutulmasını görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulması görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında güneş tutulması görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir