AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş tutulması görmek

Kahve falında güneş tutulması görmek

Kahve falında güneş tutulması görmek kafasının karışacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında güneş tutulması gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin tutulmasını görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, doğru yolu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş tutulmasını izlemek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, daha fazla kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş tutulması görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir