AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek bilakis malının çoğalacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, fakirlikten kurtulmaya, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ay tutulması gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında güneş ve ay tutulması görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ay tutulmasını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulması görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, tüm düzenin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında ay tutulması izlemek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında güneşin tutulmasını görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir