AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin patlamasını görmek

Kahve falında güneşin patlamasını görmek

Kahve falında güneşin patlamasını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, çok başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin patlamasını gördüyseniz:

  • Çok fazla güven, duygusal, maddi ya da fiziksel problemlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında güneşin patlamasını görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş patlaması görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, gönül kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında freni patlamış araba görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, koltuğunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlican biber görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında patl can görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Kahve falında patlamış mısır görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında patlamış lastik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir