AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın patlamasını görmek

Kahve falında uçağın patlamasını görmek

Kahve falında uçağın patlamasını görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın patlamasını gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Kahve falında uçağın patlamasını görmek saadete ereceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak patlaması görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında silah patlaması duymak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şampanya patlattığını görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sampanya patlatmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında volkan patlaması görmek sıhhat ve huzur bulacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sakız patlatmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında lağım patlamış görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir