AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanardağın patlamasını görmek

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, ev sahibi olacağına, zorlukların giderileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında yanardağın patlamasını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında patlamış yanardağ görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanardağa tırmanmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yanardağ lavı görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yarınlarına inanacağına rivayet eder.

Kahve falında yanardağ külü görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında püsküren yanardağ görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında yanardağdan kaçmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir