AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüklü birini görmek

Kahve falında güneş gözlüklü birini görmek

Kahve falında güneş gözlüklü birini görmek kazancın sürekli artacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hayırlı kararlar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında güneş gözlüklü birini gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, onu darda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında güneş gözlük görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak yaşamın kolay hale geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek anne baba ile ters düşüleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlük almak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak yeni bir adım atılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz güneş gözlüğü görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir