AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış özel işlerinizin bitirilmesi gerekiyor.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, tecrübelerini aktaracağına işarettir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğü kullanmak işinde başarılı olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak kişinin rahat edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında güneş gözlük görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek güzel haberler alacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, onun zamanını çalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir