AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlük almak

Kahve falında güneş gözlük almak

Kahve falında güneş gözlük almak birçok ortaklık kurulacağına, yüksek diploma alacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlük almak gördüyseniz:

  • Bazı haberler alabilirsiniz veya elinize bilgiler geçebilir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü satın almak kötü günler yaşanacağına, ayaklandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüklü birini görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pembe güneş gözlüğü görmek sağlığının bozulmayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğünü kaybetmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir