AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşte kalmak

Kahve falında güneşte kalmak

Kahve falında güneşte kalmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet eder.

Kahve falında güneşte kalmak gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında güneş altında kalmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşte kalmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ay güneş tutulması görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş olmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin batmadığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında güneşin ışığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Kahve falında güneşin suya düştüğünü görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ay güneş yıldız görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir