AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin altında oturmak

Kahve falında güneşin altında oturmak

Kahve falında güneşin altında oturmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, büyük çaba sarfedeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin altında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında güneşin altında oturmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş altında oturmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güneşte oturmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin üzerinde oturmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında güneş altında kalmak meşakkate düşeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, daima afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur altında oturmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir