AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş altında oturmak

Kahve falında güneş altında oturmak

Kahve falında güneş altında oturmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında güneş altında oturmak gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında güneşin altında oturmak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında güneş altında oturmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Kahve falında güneşin üzerinde oturmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güneşte oturmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş altında kalmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, böyle işlere kalkışacağına işarettir.

Kahve falında ağacın altında oturduğunu görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalettir.

Kahve falında elma ağacının altında oturmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir