AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde enkaz altında kalmak

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hasret gidereceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, canla başla çalışacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında deprem enkazı altında kalmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında enkaz altında kalmak dostlarıyla bir araya geleceğine, borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında deprem enkazı görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında enkazda kalmak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında enkaz altından kurtulmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında birini enkaz altında görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında enkaz altından çıkmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir