AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündöndü tarlası görmek

Kahve falında gündöndü tarlası görmek

Kahve falında gündöndü tarlası görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Kahve falında gündöndü tarlası gördüyseniz:

  • Yaratıcı önerileriniz ilerlemenizi sağlayacak.

Kahve falında gündöndü tarlası görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gündöndü görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, günlerini hastanede geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gündöndü sopası görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında gündöndü çekirdeği görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur tarlası görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tarla biçildiğini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir