AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündöndü çekirdeği görmek

Kahve falında gündöndü çekirdeği görmek

Kahve falında gündöndü çekirdeği görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, ününün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında gündöndü çekirdeği gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında gündöndü çekirdeği görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında gündöndü sopası görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında gündöndü görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Kahve falında gündöndü tarlası görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, tabiatı kötü olan kişiye işaret eder.

Kahve falında birine çekirdek vermek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında çekirdekli ekmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, durumun değişmesine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir