AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündöndü sopası görmek

Kahve falında gündöndü sopası görmek

Kahve falında gündöndü sopası görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, insanların takdirini kazanacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında gündöndü sopası gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında gündöndü sopası görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında gündöndü tarlası görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gündöndü çekirdeği görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet eder.

Kahve falında gündöndü görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında sopayla kovalamak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çivili sopa görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında demir sopa görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sopayla adam öldürmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir