AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş taç görmek

Kahve falında gümüş taç görmek

Kahve falında gümüş taç görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, konfor içinde yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında gümüş taç gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Kahve falında gümüş taç görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş taç takmak iş sahibi olacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başta taç görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin tacı görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, prestij kazanılacağına delalettir.

Kahve falında başına yeşil taç takmak sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızdan taç görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taç görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Kahve falında gelin tacı almak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kazancının iki kat artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir