AnaSayfa / Genel / Kahve falında başta taç görmek

Kahve falında başta taç görmek

Kahve falında başta taç görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başta taç gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başta taç görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında başta yaralar görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında başta sivilce görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başta çıban görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında başta beyaz örtü görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başta şişlik görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başta ben görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir