AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızdan taç görmek

Kahve falında yıldızdan taç görmek

Kahve falında yıldızdan taç görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızdan taç gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında yıldızdan taç görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında taç takınmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kral tacı görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incili taç görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik tacı takmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mavi taç takmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taç görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında taç taktığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir