AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın patlamasını görmek

Kahve falında arabanın patlamasını görmek

Kahve falında arabanın patlamasını görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, aile içinde saadetinin artacağına, bazı kayıplar olabileceğine, tabiri caizse can bulacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arabanın patlamasını gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Kahve falında arabanın patlamasını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geminin patlamasını görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarını patlatmak daha çok dünya malı edineceğine, doğru işler yapacağına işarettir.

Kahve falında el bombası patlatmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar patlatmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havai fişek patlaması görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev patlaması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, konforunun artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir