AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın durduğunu görmek

Kahve falında arabanın durduğunu görmek

Kahve falında arabanın durduğunu görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın durduğunu gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında arabanın durduğunu görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipin üzerinde durmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok hayır duası alacağına delalettir.

Kahve falında merdiven altında durmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde durmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet eder.

Kahve falında duvarın üstünde durmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına yorulur.

Kahve falında yokuşta durmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak durmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında namaz kılanın önünde durmak kazancının da aynı oranda artacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir