AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak durmak

Kahve falında uzak durmak

Kahve falında uzak durmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, özel muamele göreceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, büyük bir gelir toplayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına delalettir.

Kahve falında uzak durmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kahve falında birinden uzak durmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında uzak durmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde durmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yer görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki birini öpmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında suyun üstünde durmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında saygı duruşunda durmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir