AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuşta durmak

Kahve falında yokuşta durmak

Kahve falında yokuşta durmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuşta durmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Kahve falında yokuşta durmak yeni malların alınacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araçla yokuş çıkmak her konuda şansın yaver gideceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında yokuşta koşmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında sarp yokuştan inmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ormanda yokuş çıkmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, ortaya bazı projeler koyacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuşa çıktığını görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuşa tırmanmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir