AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gümüş nişan yüzük görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük takmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir