AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş nişan yüzük görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük hediye etmek maddi gücünün katlanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek kısmetinin bollaşacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bozdurmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir