AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş nişan yüzük görmek

Kahve falında gümüş nişan yüzük görmek

Kahve falında gümüş nişan yüzük görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında gümüş nişan yüzük gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında gümüş nişan yüzük görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, saadetinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında gümüş yüzükler bulmak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş yüzük aldığını görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden gümüş yüzük almak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük hediye etmek önün açılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir