AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzük takmak

Kahve falında gümüş yüzük takmak

Kahve falında gümüş yüzük takmak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, rızkının azalacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işarettir.

Kahve falında gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak hep dua edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş yüzük bulmak ve takmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş yüzük takmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir