AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye ucu görmek

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek kazancını arttıracağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, bereketin geleceğine, sorunlarını gidereceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş kolye ucu gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek istediği gibi yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işarettir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir