AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yeni bir ortama girileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş kolye gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayallerinin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye toplamak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kederinin dağılacağına inanılır.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birine gümüş kolye takmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye almak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir