AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gümüş kolye görmek

Kahve falında altın gümüş kolye görmek

Kahve falında altın gümüş kolye görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, belalara denk gelmeyeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında altın gümüş kolye gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına yorulur.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek faydalı şeyler yapacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında birinden gümüş kolye almak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında gümüş kolye almak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye toplamak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş kolye taktığını görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş bir kolye görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir