AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş ve altın kolye gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye toplamak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir gümüş kolye görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir