AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kolye bulmak

Kahve falında gümüş kolye bulmak

Kahve falında gümüş kolye bulmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sağlığının bozulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında gümüş kolye bulmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bir kolye görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük ve kolye görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden gümüş kolye almak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir